image01

Ани Кръстева

основател и хореограф на Танцова Формация Фюжън

модерен балет, латино танци, съвременни танци, характерни танци, рок енд рол, суинг танци

Започва да танцува съвсем малка. Дълги години се занимава с класически и модерен балет, съвременни танци и акробатичен рок-енд-рол.През 2000г Ани и нейния партньор стават републикански шампиони по акробатичен рок-енд-рол.

В стремежа си да се развива Ани посещава множество международни танцови фестивали и семинари. Открива магията на латино танците и от 2003г основава, ръководи и преподава в Танцово Студио Салсафенс.

Ани е канена като хореограф, инструктор и изпълнител в множество тацови фестивали фестивали, TV предавания и шоу програми (Dancing Stars, BBT TV, bTV News, Bulgaria on Air, Берлински Салса Конгрес и много други.)

Преследвайки мечтите се през 2010г Ани и нейния партньор създават Център за изкуства и спорт Фюжън Студио , а Ани поставя началото на Танцова Формация Фюжън.

Още първите деца са увлечени и заразени от любовта на Ани към танците. Многото тренировки дават своят резултат и още на първите си танцови конкурси, младите таланти на школата печелят не само овациите на публиката,но и признанието на строгото жури. Повече за успехите на Танцовата Формация можете да прочетете на страницата Награди и успехи