модерни и латино танци за деца - нови групи м.февруари 2016

"ТВОРЧЕСКИ СЕЗОН 2016/2017 "

Есенен прием и записване

модерен балет, латино танци, съвременни танци, характерни танци, рок енд рол, суинг танци, хип-хоп, танци за деца

Официалният есенен прием в групите на Танцова формация ФЮЖЪН стартира на 13 септември 2016 г. През целия месец септември ще записваме деца и тинейджъри, начинаещи и напреднали, желаещи да станат част от нашето голямо танцово семейство.

Откриваме НОВИ ГРУПИ за абсолютно НАЧИНАЕЩИ по:

  • ТАНЦИ ЗА ДЕЦА от 5 до 7 г.
  • МОДЕРНИ ТАНЦИ от 8 – 15 г.
  • Хип - хоп танци над 12 г.

Ако вече сте танцували, но търсите нови предизвикателства, приятели и харесвате стилът на Формацията, приемът в групите на СРЕДНО НАПРЕДНАЛИТЕ и НАПРЕДНАЛИТЕ е отворен!

Време е още повече деца да открият магията на танците! Да се радват на сцените, на прекрасната публика, на международните изяви и лагери. ТФ "Фюжън" очаква своите бъдещи танцьори с техните придружители от 13-ти септември (както и през целия м. септември между 17:30 и 19:30 ч.). Всеки вторник и четвъртък, с вълнение и много весело насторение, ще ви очакват нашите ръководители. Ще се запознаем на живо, ще разкажем повече за нас и за това което ни предстои. Разделени в три възрастови групи, на възраст от 4 до 16 години, нашите танцьори ще могат да бъдат обучавани със специални упражнения и методи, отговарящи на съответната възраст. Така ще бъдат развити тяхната двигателна култура и музикалност, както и да придобият, или подобрят своите танцови умения.

Очакваме ви!

За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на следните телефони: 0876 312 389 Ани